加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 中一至中三既精英班,. 邊班表現最差?! (唔計成績)  (單選) [參與投票的會員]
1A   2 (16.67%)
2A   10 (83.33%)
3A   0 (0.00%)

標題: 中一至中三既精英班,. 邊班表現最差?! (唔計成績)
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
中一至中三既精英班,. 邊班表現最差?! (唔計成績)

我覺得係2A - -
因為... 淨係睇今次既守時之星就知..
守時之星其他級都係A班拎, 但佢地就俾左2C、2D拎XD

況且.. 好多時佢地D野都做得好差.. 比起1A同3A..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子
單憑一樣野好難判斷架喎,
可能係金玉其外,敗絮其中果種,
況且我地又無接觸過佢地,難以判斷啦.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-10-23 04:52 PM 發表
單憑一樣野好難判斷架喎,
可能係金玉其外,敗絮其中果種,
況且我地又無接觸過佢地,難以判斷啦.

我而家講緊外面俾人既感覺啦..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★流星☆ 的帖子
D班咁多人遲到都拎到守時之星 唔係掛

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ★流星☆ 於 2006-10-23 05:02 PM 發表
D班咁多人遲到都拎到守時之星 唔係掛

1個咋~
你真係唔係掛.. 唔通遲到果個係你

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
我憎A班..咩A我都覺得佢吾掂XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:37 PM 發表
我憎A班..咩A我都覺得佢吾掂XD

最憎邊級XD?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-23 08:40 PM 發表

最憎邊級XD?

每級..XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:42 PM 發表

每級..XD

你回我想做咩角色呀XDDDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-23 08:42 PM 發表

你回我想做咩角色呀XDDDD

回左啦..XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...