加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 好炆LAW
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
好炆LAW

睇到一樣好賤呢O既事 就系3A D人接捧時
離開左個接捧區 我地咁多人睇到 咁系上訴:LAW
點知牙SIR系咁串我地 屈我地

系LAW 系我地錯哂 系我地3班D人屎忽行 冇野搵野做
走去屈 A班
牙SIR好串咁講
1.有人証同物証 5代表D乜 咁對A班5公平
2.你而家O既身份系急救員 5系'財潘'
請你分清楚 你地睇到O既野 5一定系正確
3.你地講到好似言之成理咁

我好想X9你LAW 果時你都話佢地離開左個接捧區
但你而家反而屈我地 我地咁多班系僧A班
5代表我地會屈佢..
仲有有人証同物証 5代表D乜 咁我想問要有D咩野 先得呢
有人証同物証 你都要幫A班 我地可以講D咩
你系咁串我地 我比面你
如果你5系老師 你睇下我會點對你LAW

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子
講真,有冇犯規無人知依家都,
佢地四個知道話有可能被取消資格都喊得幾緊要.
如果阿SIR真係偏幫,都會詐睇吾到,吾會同你講出接捧區.
比賽都完,獎都定左囉,倒不如聽日好好贏A班.
我吾係偏幫A班呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
做咩..-V-
講緊邊個牙SIR

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-10-19 21:06 發表
講真,有冇犯規無人知依家都,
佢地四個知道話有可能被取消資格都喊得幾緊要.
如果阿SIR真係偏幫,都會詐睇吾到,吾會同你講出接捧區.
比賽都完,獎都定左囉,倒不如聽日好好贏A班.
我吾係偏幫A班呀

牙SIR系好細SING同佢地講
因為我地要當值 系咁亂行系我地冇2中聽到
佢地都知自己遺左 喊得好勁 但估到..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-19 21:08 發表
做咩..-V-
講緊邊個牙SIR

李SIR
MR LEUNG 5會咁做

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-10-19 09:14 PM 發表

李SIR
MR LEUNG 5會咁做

李得強..?-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-19 21:16 發表

李得強..?-V-

仲有第2個XDD ?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-10-19 09:16 PM 發表

仲有第2個XDD ?!

吾系咁賤格MA-V-
咁賤吾好做老師啦..
轉行做全天侯賤人啦..-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-19 21:17 發表

吾系咁賤格MA-V-
咁賤吾好做老師啦..
轉行做全天侯賤人啦..-V-

因為A班4個有3個都系田隊
佢驚咁做佢地個離隊

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-10-19 09:18 PM 發表

因為A班4個有3個都系田隊
佢驚咁做佢地個離隊

冇野好講LO..
佢驚人地退隊..
吾驚人地退學+上教處卜佢呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...