加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 星期3 ..  (單選) [參與投票的會員]
無聊到嘔 ..!!   28 (96.55%)
學英文 ..好事   1 (3.45%)

標題: 星期3 ..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 青鳥★ 的帖子
星期3 ..

知唔知宜家開始., ..星期3係咩日子呢?!
唉 ..我地老師逼我地一日要拎夠8個STAMP
唉..咁趕....多人到嘔 ..邊到做得哂呀?!
以前係一個月一次. ..再以前係一學期一次 ...
宜家搞到愈黎愈過份. ..
宜家星期3..咩都做唔到啦!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [`CHIN-] 的帖子
我地一日要6個!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
唉~!

悶到我痴左線喇,,
好彩我比我同學幫我攞STAMP...

而家有6個喇...//*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子
=口=

下....

咁勁ge你地..

我一個都冇..

T口T

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HanG4321 的帖子

QUOTE:
原帖由 帕妃 於 2006-10-11 10:40 PM 發表
=口=

下....

咁勁ge你地..

我一個都冇..

T口T

同志 ..軒少都係得一個

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小怪傑 的帖子
佢話唔做要記欠
所以我先去做-__-....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
我地班個MISS都無話要做,,
兼無話要做幾多個,,
係LO,,
我記得上年最多每2個月有1次都覺煩LA,,,
E家仲要個個禮拜,,,
勁過份LO,,,

上面果2位2A GA同志!!!
我都係0個!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ♀﹏小彤 的帖子
我地miss話可以唔做,做就最好la.......

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
極之無聊....
吾洗做米好囉*
刀吾知做泥做乜=0="
只系浪費緊我D時間//

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2006-10-30 09:26 AM 發表
我又系要6個....而家一個都無呀
死硬啦

吾 洗 做 喇 ,,
                   我 地 班  都 冇 乜 人  諗 住 做!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...