加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉===我吾比你做TB,你只可以系我條女 ! \__/[有粗口]
載入中 ...
janebee
認證會員
火星人?

會員編號 113656
精華 0
積分 2759
帖子 965
威望 0 點
I-See幣 24144 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Tigris`翼仔:
閱讀權限 60
註冊 2006-2-3
註冊天數 6674
來自 Lucky star
狀態 離線
  只顯示 janebee 的帖子
超好睇呀!
仲有ga ho?
快d post la!
期待中.........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
恩恩恩恩`
吹水使者
唯愛自閉。

會員編號 190924
精華 2
積分 22232
帖子 15929
威望 2 點
I-See幣 50212 錢
GAME幣 1284 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小S-zE;]
閱讀權限 120
註冊 2006-7-19
註冊天數 6508
狀態 離線
  只顯示 恩恩恩恩` 的帖子
我 想 快 D 睇 喔 . =D

13.不可回覆少於8個字〔不包括符號、數字〕
今次系警告,下次就扣分

By : [[愛.戀.gill`

我決定的, 我做到.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
薯條靜
初生嬰兒

會員編號 153307
精華 0
積分 444
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-17
註冊天數 6601
狀態 離線
  只顯示 薯條靜 的帖子
好好睇牙.....

而家有好多人睇牙

頂部
winnie-310
初級會員

會員編號 214059
精華 0
積分 548
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10258 錢
GAME幣 102 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-24
註冊天數 6441
狀態 離線
  只顯示 winnie-310 的帖子
請不要 POST 別壇的 lINK!

EDIT BY YING

頂部
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6757
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
快  D p o s t  l a . ...  . .

全 世 界 等 住 你 P O S T ar   . . .. .

唔 好 音 訊 全 無 la . . . .

please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
♀雯
嬰兒上路

會員編號 244361
精華 0
積分 550
帖子 51
威望 0 點
I-See幣 11131 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-10
註冊天數 6365
來自 愛星
狀態 離線
  只顯示 ♀雯 的帖子
post  啦唔該

唔好玩失蹤ok??

好多人等緊你post嫁

頂部
蘋果之神
嬰兒上路

會員編號 242542
精華 0
積分 511
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 9155 錢
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-7
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 蘋果之神 的帖子
另一邊,牙風同一班警察已經趕到牙麗既住處,牙風見到牙麗額頭既傷口,

牙風眼神好陰霾,感到憤怒同怨恨,佢一定要懲罰呢個女人!!

麗媽好似FEEL到牙風既怨氣同一班警察嚴肅既氣氛..

麗媽手震咁扲左支破碎既玻璃瓶放係牙麗條頸,扯住牙麗..

麗媽 : 再逼我你地知咩事啦.. !!

牙風行近左一步,冷眼咁望住麗媽,開口講左句

[ 放開 ,我唔接受條件..] 牙風冷淡咁講..

麗媽係牙麗頸上劃左一氣輕輕既血痕..

[好痛!!!]牙麗咬牙忍住..

牙風發現牙麗眼神..好似叫牙風要冷靜,唔好咁激動..

牙風見到牙麗咁痛苦既樣,仲係度死忍,心如刀割!!咁佢一定唔可以再令牙麗受到傷害!!

牙風 : 好,我退後 !!

牙風同成班人向後退,而麗媽扯住牙麗行去天台..

牙風擔心 : 唔會..跳樓MA !!?

牙風唔敢再諗,同一班警察向上衝去 !!

麗媽一上左天台,大力咁推牙麗落地下,牙麗仍都流血過量..

開始神智不清..睇野有少少迷糊...只係見到麗媽用怨恨既眼神望住自己

麗媽 : 為左你,我呢一世過得好慘 !!

麗媽 : 我以為你BABA娶左我就唔會玩女人!!

麗媽無奈 : 原來佢娶我只不過照顧你,做佢發泄工具

牙麗聽到麗媽咁講..個心仍都陪住佢痛..原來麗媽都受左咁多苦 !!

牙風激動 : 你要點先放開牙麗 !!!

麗媽 : 跳落去,你,你跳落去我會放開佢 !

牙麗輕聲 : 咁..咁你有冇當過我係你個女 ..

麗媽沉默,默默聽牙麗既說話,

牙麗無奈 : 我成日比你又打又責罵,我真係冇怨過你,

牙麗扲隻手板比麗媽睇,牙麗手上有一條疤痕..

牙麗 : 我希望你比我少少既愛,但最後你都冇比,仲用刀桶我隻手..就係個次我對你好失望..

牙麗 : 係你冇珍惜我...

麗媽聽到牙麗咁講..竟然一把打牙麗塊臉..牙麗掩住塊臉..呆左..真係呆左..

麗媽 : 哼,你以為我好感動呀 ? 慳D啦 !

牙風 : 佢講既係真心話,你係唔係人黎架 !!

麗媽 : 你仲唔跳 !? 你跳左我就放左佢 !!

牙風一步一步咁行去天台,而一班警察仍都起哄叫牙風唔好跳..

牙麗叭左係地下,大聲叫喚

牙麗大叫 : 風,我求下你唔好跳呀 !! 我原諒你 !!我愛你

牙風微笑 : 聽到你咁講,我已經好開心..希望你呢一世唔好忘記我..

牙風苦笑 : 牙麗,我仍都愛你 !

牙風蹤身一跳,身影已經唔見左..牙麗見到咁既場面!!

牙麗失聲尖叫...淚已經不停咁流落黎..跪左係地下呆坐 !

頂部
蘋果之神
嬰兒上路

會員編號 242542
精華 0
積分 511
帖子 81
威望 0 點
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6368
狀態 離線
牙風..牙風真係死左 ? 牙風既微笑,熱情,認真,敏銳仍都消失係呢個世界 .. ?

牙麗坐左係地上,呆望住個天台..

現場充滿哀怨既氣氛,警察仍都感到無奈..愛情既威力原來可以咁大,大得生命既價值仍都可以失去

麗媽扔棄個玻璃瓶,比警察鎖上手扣但麗媽表情好無奈,面如死灰..

警察仍都扶起左牙麗起身,但牙麗奮力掙扎,推開左警察,

對住麗媽,警察微笑..警察好唔明牙麗諗咩主意 ?

牙麗輕柔 : 只有佢,令我有呼吸,溫暖,我點可以苛且偷生 ?

牙麗一步一步咁退後,一班警察好緊張,佢地唔希望..又多一個女仔再死亡.. !

好奇怪 ? 點解麗媽好似冇咩反應 ? 一d都唔著緊 ? 可能佢個心已經比毒藥更加惡毒..

毒藥,往往比唔起人心既惡毒..

牙麗 : 牙風,我地一齊離開呢個混濁既世界..

牙麗大啖吸多一口空氣,合埋眼,已經對呢個世界再毫無留戀..

一班警察衝去阻止既時候,已經趕唔切..

當牙麗跳左落去既時候,比一雙手抱緊佢條腰,趴左係一個溫暖既胸膛..

牙麗聞到熟悉既氣味,牙麗驚慌咁打開眼睛,見到一直夢寐以求既面貌..

牙麗 : 牙風 !! 點解..下面係有個平台既 !!

警察同麗媽見到佢地冇事,都忍唔住呼左氣 !

牙風 : 我都唔知..下面係有平台..我覺得有人係想試下我對你既心意..

牙風舉高頭望住麗媽,測試麗媽既反應,牙風覺得麗媽未必唔知下面係有平台..

麗媽見到牙風好似知道佢既計劃,心虛咁轉左頭..仍都好倍服牙風既觀察力..

麗媽苦笑 : 牙麗,呢個男人要得過..

牙麗有d唔明麗媽既意思 ? 之前麗媽叫牙風跳落去?係唔係想知牙風係唔係為左我..

可以放棄一切 ? 點解佢會咁做 ? 為左咩 ?

[樓下]..

牙麗心情好矛盾,佢應該點做好 ? 見到麗媽坐牢忍唔忍心呢 ?

牙麗真係唔知道,而家佢只可以眼白白望住警察同麗媽上左警車..?

但臨上警車時,麗媽開口問左牙麗一句..

麗媽苦笑 : 你有冇當過我係..你媽媽 ?

牙麗聽左麗媽咁講,個心亂哂,佢點答好 !?

但過左2分鐘,牙麗都比唔到答案麗媽..

麗媽苦笑 : 我..明白啦..

麗媽最後上左警車,麗媽眼淚情不自禁流左落黎..

原來係佢冇珍惜過牙麗..牙麗講得岩..

咁佢仲憑咩要牙麗當過佢係牙媽 ?

當牙麗仲係好迷惑既時候,牙風捉實牙麗既手,眼神真誠咁望住牙麗..

牙風 : 憑自己直感,麗..唔好比自己後悔 !

有一段時間,佢真係有當麗媽係佢媽媽,個段回憶而家仍都好難忘記..

牙麗突然對住架警車大叫一聲,

牙麗 : 我有 !!

麗媽聽到牙麗既叫聲,驚醒咁轉左頭,淚更加流得更多..

[多謝你有當過..希望下一世再可以做到你媽媽..]麗媽微笑地心諗..

牙麗望住架警車直到離去..眼神黯然失淡..

牙風 : 麗,忘記過去,接受新既環境 !

牙風望住牙風既眼神..牙風眼神好真摰,仍都充滿愛意..

牙麗情不自禁吻上牙風既咀唇,牙風嚇到唔知比咩反應

但佢都好願意比牙麗領導xD ! 過左好耐..牙麗同牙風既咀唇好唔捨得咁分開左..

牙麗 : 風,多謝你..識左你榮幸 ..

牙風 : 識到你仍都係我榮幸..麗

牙麗 : 我願意同你一齊改寫我地既命運,我愛你風 !

牙風 : 我仍都愛你,麗 !

牙風輕吻牙麗額頭,牙麗滿足咁伸出雙手抱緊牙風..

佢地相信..未來有咩困難,佢地都可以衝破個難關 !

牙麗搵到自己值得依靠既男人啦,而牙風仍都搵到一個值得愛惜既女人xD !

咁彼得呢 ?

頂部
蘋果之神
嬰兒上路

會員編號 242542
精華 0
積分 511
帖子 81
威望 0 點
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6368
狀態 離線
之後就完啦,要睇彼得的番外篇,但是,與這部故事沒有甚麼關係~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...