加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 點樣可以同12星座成為好朋友 [[ 轉 ]]
載入中 ...
嬰兒上路

會員編號 206126
精華 0
積分 391
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 10999 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-28
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 051004 的帖子
巨蟹座

媽媽型的巨蟹座基本上係好容易交到朋友,不過一旦熟絡之後就會發現佢有D陋習都幾難攪,首先係佢幾自我保護,有起事佢會顧住自己先,佢鍾意貪小便宜,有時會情不自禁響你身上貪埋D一份,另外好多苦水吐,只要包容得到要做好朋友冇難度!

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-17 12:13 PM  代幣  -10   違反版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
留戀~欣
初生嬰兒

會員編號 206088
精華 0
積分 379
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11144 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-28
註冊天數 6466
來自 hk
狀態 離線
雙魚座

為人溫柔再加上對人親切,令到呢條魚仔響朋友圈子中都幾吃得開,不過呢,一旦大家相處耐D,就會畀佢糊糊塗塗的性格嚇親,成日撞板不止,有時連約會都唔記得;另外,其實佢亦都唔係好以想像之中咁簡單同傻,想同佢做朋友要有心理準備呀!

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-17 12:13 PM  代幣  -10   違反版規

-○●把愛你這個秘密,,藏於心底的深處______+~/欣\
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
car
嬰兒上路

會員編號 203358
精華 0
積分 469
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 12581 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-21
註冊天數 6473
狀態 離線
  只顯示 car 的帖子
金牛座

性格親切斯斯文文,鍾意玩冷眼旁觀,成日一副無乜所謂的表情,都幾受人觀迎,不過呢,骨子裡面好鬼固執同小器,有時唔覺意講錯句說話佢會響心入面嬲你一世,所以同佢相處最緊要坦誠,鍾意唔鍾意都要講畀佢知,肉麻D都唔緊要!

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-17 12:14 PM  代幣  -10   違反版規
頂部
pinkychiu1993
初級會員

會員編號 146287
精華 0
積分 150
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-2
註冊天數 6614
狀態 離線
  只顯示 pinkychiu1993 的帖子
獅子座

老實講,以佢呢種勁自我中心,兼又要人認同的星座,真係好少人頂得住,不過同白羊座唔同,佢自我中心之餘亦有少少包容人,只要你頂得住佢認為自己樣樣都係最好同最叻,每日讚佢醒,久而久之大家就可以建立到感情,佢亦會好鬼重視你!

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-17 12:14 PM  代幣  -10   違反版規
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...