加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉-咩星座最發姣?[轉喔-0-]
載入中 ...
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6583
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
轉-咩星座最發姣?[轉喔-0-]

QUOTE:

睇完就算
唔好太介意=口=

第一位:天蠍座
不要以為天蠍人外表冷冰冰的,實情是外冷內熱,一眼之間,佢可能已經深深愛上你,
仲計畫連串大計將你俘虜,再加上性感得來又熱情,有時連自己發功「ed」都唔知,所
以企佢身邊+你,一定要定力好好...=.=

第二位:水瓶座
好易愛上人的水瓶,好易動情,但又好易後悔,就像一片風,當你或者正在盤算應唔應
該接受佢份真愛的同時,對唔住,可能佢已經愛上了其他人。

第三位:雙魚座
太有豐富想像力的雙魚人,太容易被自己想像出來的感覺感動起來!多情,多變的雙魚
人,別人未開始發動攻勢便已經酒不醉人自醉,恐防最後變成自己一個人戀愛!

第四位:天秤座
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾
人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎!

第五位:巨蟹座
好敏感好浪漫的星座,同雙魚有得揮,成日鍾意埋無結果的感情,因為太有家庭觀念,
所以太想有個人愛,不自覺發起姣上來,老女人幻有此症,俗稱「發老姣」,大忌!

第六位:白羊座
太衝動令佢太易愛上人,咪睇佢好似毫不上心,其實已經燒到入心,不過怕衰先至唔俾
你睇清佢個心!不過白羊人有樣好,就伙輸了最多再來個,唔使死!一日未死仲有排玩

第七位:金牛座
金牛原本對愛情執著,普遍來說係好表現,但如果接收了錯誤密碼,以為別人愛上她,
那就大鑊加大鑊!執著的她會竭盡所能,愛到你死!如果發錯對象,相信會變成瘀到死

第八位:人馬座
愛情對人馬人來說,最緊要好玩,合則來不合則去,唔使發姣,話做就做,話愛就愛,
講多無謂,行動最實際!要發姣先至得,寧可揀個就手方便快捷,仲好!

第九位:獅子座
太要面、太有尊嚴,點會在你面前寬衣解帶,求你乞憐一點愛?!發姣留俾其他人,發
惡就一定不作他人選!對獅子人,軟功比硬功好!姣功又真的比武功好,所以出招時請
謹記!

第十位:雙子座
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多
的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活
學活用!

第十一位:山羊座
山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工
作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!
唔係喎 ..

第十二位:處女座
沒有一個星座比處女人更計算!可惜愛情通常在矇盛盛的情況之下才有發展!所以處女
人並不適宜找甜心談戀愛,反而身邊甜心,似同事或同屋主更為貼切!

警 告 :
唔 係 原 創 文 章 加 番 轉 帖
BY 儀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ka-Mi`
吹水學徒

會員編號 59736
精華 3
積分 13603
帖子 2277
威望 0 點
I-See幣 9202 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 yannaive._.`
閱讀權限 100
註冊 2005-10-23
註冊天數 6775
狀態 離線
  只顯示 ka-Mi` 的帖子
我最尾 XD "
好 YEAH =]
THZ POST

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×∥毒蠍子◆
初生嬰兒

會員編號 189367
精華 0
積分 403
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 11051 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-15
註冊天數 6510
來自 媽媽個肚
狀態 離線
回覆 #1 木獨ソ翼 的帖子

雖然我係天蠍座..呠呠∼~∼~但係我覺得我都唔姣既

頂部
L{AM}
初級會員

會員編號 5335
精華 0
積分 3096
帖子 202
威望 0 點
I-See幣 10269 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-14
註冊天數 6936
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 L{AM} 的帖子
第八位:人馬座
愛情對人馬人來說,最緊要好玩,合則來不合則去,唔使發姣,話做就做,話愛就愛,
講多無謂,行動最實際!要發姣先至得,寧可揀個就手方便快捷,仲好!

講得好岩`人馬好鍾意玩`

頂部

VIP
- 小舜 ``

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 12605
精華 0
積分 197
帖子 936
威望 0 點
I-See幣 9690 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-6-19
註冊天數 6901
狀態 離線
  只顯示       的帖子
第十位:雙子座
唔好以為雙子人多數花心,一定會好易發姣!對唔住,聰明的人通常都被聰明誤!太多
的計算,太計較得失,最後反而得不償失!所以姣功留俾其他人,心算就留番俾自己活
學活用!

都巧牙..第10名ya

頂部
糕-3-{GO`}
吹水學徒

會員編號 36906
精華 1
積分 2632
帖子 1135
威望 4 點
I-See幣 25658 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6826
狀態 離線
  只顯示 糕-3-{GO`} 的帖子
第九位:獅子座
太要面、太有尊嚴,點會在你面前寬衣解帶,求你乞憐一點愛?!發姣留俾其他人,發
惡就一定不作他人選!對獅子人,軟功比硬功好!姣功又真的比武功好,所以出招時請
謹記

姣功又真的比武功好?所以出招時請謹記?-0-?
唔係太明白...

頂部
rubylok
高級會員
▼》尹曉潔「〝】

會員編號 157152
精華 0
積分 1083
帖子 593
威望 0 點
I-See幣 13346 錢
GAME幣 178 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-26
註冊天數 6589
狀態 離線
  只顯示 rubylok 的帖子
第十一位:山羊座
山羊座太過守舊,太過古板,除非太多年無發市,否則佢寧可活在自已的世界中,跟工
作談戀愛會更有安全感!山羊人對愛情有自己的一套,但唔代表呢一套唔得,只不過嫌太過冷門!
唔係喎 ..

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-30 10:03 PM  代幣  -4   違反版規

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

頂部
[[欣╳×的詛咒
初生嬰兒

會員編號 189127
精華 0
積分 627
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-14
註冊天數 6511
來自 詛咒人的地方
狀態 離線
第四位:天秤座
善解人意的性格,再加上可愛的外表,通常都能戰無不勝,想呢個得呢個,所以成日俾
人花心感覺!最弊仲係佢真係有計仔,令佢愛的人掉番轉追佢呢樣先難學,無乎!

警告:唔打感想
              BY:Min﹏]]

本帖最近評分記錄
Ada敏   2009-5-30 10:04 PM  代幣  -10   違反版規
頂部
呀怡`
高級會員

會員編號 188838
精華 0
積分 1130
帖子 562
威望 0 點
I-See幣 12215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-13
註冊天數 6512
狀態 離線
  只顯示 呀怡` 的帖子

QUOTE:
第十二位:處女座
沒有一個星座比處女人更計算!可惜愛情通常在矇盛盛的情況之下才有發展!所以處女
人並不適宜找甜心談戀愛,反而身邊甜心,似同事或同屋主更為貼切!

WAKAKA`唔姣`XD`!!

頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
第五位:巨蟹座
好敏感好浪漫的星座,同雙魚有得揮,成日鍾意埋無結果的感情,因為太有家庭觀念,
所以太想有個人愛,不自覺發起姣上來,老女人幻有此症,俗稱「發老姣」,大忌!

GOD...不是吧=)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...