加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉貼:遭KAT-TUN狙擊w-inds被迫拆夥
載入中 ...
Hey!Say!JUMP
初級會員
L0ve*涼介`慶太`伸也"

會員編號 54464
精華 0
積分 1621
帖子 123
威望 0 點
I-See幣 13890 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6769
來自 HK
狀態 離線
轉貼:遭KAT-TUN狙擊w-inds被迫拆夥

日本三人偶像組合w-inds,向來深受亞洲多個地區的少女歡迎,但昨日日本有爆料網站指w-inds將於今年內解散,其主要原因除了是演唱會門券滯銷外,他們亦被尊尼事務所今年最強武器KAT-TUN連環攻擊,令w-inds被迫急流勇退及拆夥。

取消大阪演唱會日場
w-inds今年的巡迴個唱將於本月二十一日札幌開鑼,但舉辦單位日前宣布原定下月六日中午,於大阪舉行的一場,因考慮到不少fans要參加開學禮或入職典禮而未能入場,因此決定取消演唱會,觀眾可憑取消場次的門票看同日晚上或七日晚上的演唱會。有fans透露:「大會取消一場w-inds的大阪演唱會,是因為門券滯銷,找藉口減場。」

外界早有傳w-inds被尊尼事務所苦苦相迫,不但禁止他們出演音樂節目,他們在下周三推出大碟《THANKS》後翌日,事務所安排六人組合KAT-TUN,於該日推出處男細碟、大碟及最新DVD,實行強搶w-inds的fans。除此之外,w-inds今次大碟的名稱《THANKS》,亦看似有意為解散埋下伏筆,感謝fans多年來的支持。有指w-inds解散後,千葉涼平將以個人姿態出碟。

另外,KAT-TUN成員龜梨和也,上月中被雜誌刊登了一張懷疑未成年飲酒的相片。演藝界前輩級和田秋子前日在節目內表示,上月底與剛滿二十歲的龜梨到燒肉店名正言順飲酒。對於他的酒量,和田說:「真是非常驚人。」

我唔要佢地拆夥牙>3<...
唔制牙!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shitaleung
初生嬰兒

會員編號 41462
精華 0
積分 681
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11069 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-16
註冊天數 6798
狀態 離線
  只顯示 shitaleung 的帖子
唔會架﹗﹗﹗w-inds.唔可以分開架﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yenmi
初生嬰兒

會員編號 29548
精華 0
積分 438
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-16
註冊天數 6829
狀態 離線
  只顯示 yenmi 的帖子
假GA!!!
"THANKS"係因為慶祝5週年出 ..
唔洗理哩D野!!!
不過 ..  喜多川不嬲都甘黑人憎!

頂部
淚``
初生嬰兒

會員編號 38799
精華 0
積分 477
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11110 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-9-7
註冊天數 6807
狀態 離線
  只顯示 淚`` 的帖子
呢件事係假的*!!!!
唔鍾意KAT-TUN囉
好多w-inds.  GE  FANS們都轉鍾意佢地哇  =[[
唔鍾意佢地呢  .\/.
HATE*!!!
我會永遠十卜w-inds.的*=]
我相信w-inds.係唔會拆夥的*!!!
w-inds.係我大本命呢 *~!   *W*

頂部
pong38pong
初生嬰兒

會員編號 150522
精華 0
積分 373
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-10
註冊天數 6592
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 pong38pong 的帖子
w-inds. 好慘............but   我會一直支持佢地嫁
w-inds.你地要加油呀~!(幹巴爹)

頂部
miyuki83758
嬰兒上路

會員編號 159560
精華 0
積分 503
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-3
註冊天數 6570
狀態 離線
  只顯示 miyuki83758 的帖子
生草藥!up得就up!
w-inds.係靠實力加嗎,使驚佢地
更何況,佢地gum成功,點會散遮?!

頂部
●○笨樂bb]]
吹水學徒
志田未來~

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 7589
精華 0
積分 12181
帖子 1085
威望 0 點
I-See幣 22564 錢
GAME幣 7633 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-31
註冊天數 6907
來自 天堂
狀態 離線
支持KAT-TUN啦

頂部
笨小藍
初生嬰兒

禾系橘慶太老婆...*>33<

會員編號 199790
精華 0
積分 397
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 11014 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-11
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 笨小藍 的帖子
假既..=V=.. 之前又話w-inds.要拆夥嫁喇...點知到宜家末又系冇事..講下就信....''咁你地點解唔信自己既明星嫁...如果呢d野係佢地自己講先至好信...如果你地真系鍾意佢既話..就唔會信呢d野囉...人地點講都好....w-inds.末講...就唔好信..

頂部
doris191100
初生嬰兒

會員編號 98521
精華 0
積分 387
帖子 28
威望 0 點
I-See幣 10976 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-1-6
註冊天數 6686
狀態 離線
  只顯示 doris191100 的帖子
==
我好中意kat-tun
不過我更中遂w-inds.
呢d冇可能ge事
d人up得就up

頂部
loveak
初生嬰兒

會員編號 223574
精華 0
積分 357
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10984 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-28
註冊天數 6391
來自 橘家.....v(^o^)
狀態 離線
  只顯示 loveak 的帖子
尊尼事務所真係好賤呀
你地聽住呀
w-inds.係唔會拆夥的
.\口/.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...