加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]
載入中 ...
100/100純天使
初生嬰兒

會員編號 88300
精華 0
積分 634
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11053 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-18
註冊天數 6764
狀態 離線
十卜十卜...加油呀...快d作啦∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
I-See幣 24780 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-11-12
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
第2日
7:00,,

有人入左柔間房∼

柔:你黎左喇?!(坐係張床睇電視)
鋒:係呀...
柔:e家7:00咋bor"
鋒:拎野比你食MA*
柔:咩黎架==
鋒:粥囉...仲有意外驚喜!
柔:等我試下味先...
 柔係到食...

柔:咦...好味BOR,,
峰:梗係==落足心機架.唔係為你我都唔屎神早流流求我呀婆教我煲粥...佢仲要我陪佢散步先肯教!
柔:oh,,慘了...意外驚喜呢?!
峰:登登登!!士多啤梨格仔餅...!
柔:好野>3<...好好味架...不過好遠先買到...
峰:我係醫院附近見到既.,,我諗你應該鍾意食架.
柔:我食下先><!哇!好味
峰:屎喇!7:30喇...我要趕返去學校!bibi喇
柔:bibi∼

放學.......

穎同浩仲有峰都黎左...

穎:柔你冇事丫嗎?!
柔:冇事...
浩:你冇事就好喇...個衰仔...正一蠢才...!等我叫佢黎∼
柔:係當我FD既就唔好講!
浩:但係佢係你條仔WOR,,
峰:我係佢條仔.叫我乜事==?!
浩:-口-""""小朋友你乜事呀.==
峰:我唔係小朋友丫!

然後昇入左黎...

柔:你做乜知我係呢到架!
昇:跟蹤你地ma*...係呢...你冇事丫嗎..
峰:佢冇事.多謝關心.你害少佢一陣得唔得...
昇:呀澄比我捉左去察館架喇...佢話有人指使佢...
柔:乜人咁無聊呀==!
昇:佢話....
柔:邊個!
昇:唔知...唔記得左==”
柔:-口-UP完廢話請走.
昇:咪住先--!我比包糖你食...!
        完來係-彩虹糖!!!!

柔開左黎食...

柔:哇!爆酸...

到到佢地走哂...柔仲係到道食緊包彩虹糖...
雖然係好酸...但個心就好甜""

kokoko"(敲門聲)

柔:媽∼?!爸?!
柔媽:係呀...知你有事MA*
柔:爸你咁唔得閒都黎探我?!
柔爸:寶貝女有事...我理得佢仆kai丫...(完來柔爸都講粗口==”)
柔:唉唷...聽新聞...你後日要去中國見溫家寶BOR”
柔爸:唔∼不過中國好快到姐...唔駛咁早理...
柔媽:女你真係慘囉∼
柔:嗯...
      出面有個人...就係昇喇...

柔媽:咦...?!出面個個邊個黎架...
柔:賤人...
柔爸:下!等我出去搵佢!

出到去...
     昇訓著左

柔爸:口靚仔你做乜搞到我個女咁丫!你係佢邊個?!(一手拉起昇)
昇:牙伯.你個樣咁似特首向家華既==?你個女又係乜水(昇唔多清醒)
柔爸:我個女...向之柔丫!
昇:世伯...唔好意思!完來你就係佢老豆!真係特首?!?!?!?!簽個名比我BA"(立即轉態)
柔爸:好...呵呵呵(簽名)
昇:好令BOR,,D字
柔爸:話時話...你係佢邊個...
昇:我係佢條仔!!!
___________________________-
冇人十卜的T^T

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 癲娃兒x君 於 2006-2-25 01:32 AM 發表
咁搞笑GE"
快D作"好好睇
好僧個澄呢

-口-!!!!!!!!!!!!
    緊張情況都巧笑?!==
我諗我要去做喜劇編劇了

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6779
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
嘩....
好好睇呀XDDDDDDDD
快D作喇XD

頂部
100/100純天使
初生嬰兒

會員編號 88300
精華 0
積分 634
帖子 32
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6764
狀態 離線
嘩...阿昇都好唔知醜bo,阿柔都話佢唔係阿柔男朋友啦,仲認!!!!

頂部
iman_mon
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 29012
精華 0
積分 1265
帖子 6621
威望 1 點
I-See幣 40619 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-14
註冊天數 6890
狀態 離線
  只顯示 iman_mon 的帖子
SHAKE""

禾SUP爆梨啦>3333<""

快快PO">V<

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
昇:我係佢條仔!(勁大聲)
 柔即刻衝出黎...

柔:你講咩話?!(勁大聲)
昇:下?!我講廣東話囉...!(真係屎蠢)
柔:..!你你你....(暈左)
   昇抱起柔...
昇:你冇事丫嗎
柔:冇事就假囉...(勁細聲)
柔爸:仲唔快D抱返佢入去?!
昇:哦哦哦哦哦∼
  昇抱返佢入去...
柔爸:柔條仔呀∼我有野同佢講...你出返去先喇
昇:哦
柔爸:柔∼我好開心...你有個咁細心既男朋友...
柔媽:係囉...仲咁令仔TIM,,
柔:爸呀...佢唔係我...
柔爸:車∼邊有我後生時候既一半(昇係令仔過柔爸後生時候的∼)
柔:係喇係喇∼你最令仔.得未?!
柔爸:梗係喇...佢應該係好仔黎架...不過蠢蠢地...
柔:爸呀∼佢唔係我條仔呀!
柔爸:下!?
柔:我條仔另有其人.比佢更令仔架!
柔媽:係咪架?!
柔爸:唔理∼我只係當佢係你未來老公...
柔:車,,,都唔講道理既!我去見周公...係咁sin,,(com住張被訓)
   柔爸同柔媽出去搵昇

柔爸:...你叫乜名ar,,?
昇:我叫劉日昇囉
柔媽:o,,
柔爸:我後日就飛去中國幾日喇...不如你去我地屋企住,,,幫禾地照顧柔,,,
昇:咁伯母都仲係到架ma,,
柔媽:我去同闊太打ma雀...贏多錢...
昇:打ma雀都唔係好耐姐...
 柔爸敲左昇個頭一下
柔爸:咁蠢架你.我地比機會你同佢獨處呀!佢話佢有條仔...但我覺得你幾好仔...所以我比機會你做條仔...
柔媽:係囉...見你係到咁耐...都知你對我個女真心架喇...
昇:哦∼世伯伯母∼你地鬼馬喇,,多謝你地既支持...我一定會贏個個侏儒!
柔爸:佢好”蟻”架?
昇:唔唔唔....佢得120cm咁高...
柔媽:下?!咁絕對唔可以比佢同佢一齊...成個小朋友咁高==”!
昇:冇錯!我聽日問e生比唔比接佢出院先!我走喇
柔媽:唔∼都夜喇..快d走喇

本帖最近評分記錄
牙帽''   2006-2-25 09:47 PM  代幣  -10   

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7037
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
警告! !!, ,,
扣分. ..唔明的睇PO
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6835
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
好睇牙!!!
十卜十卜...
快d作牙!!!

頂部
100/100純天使
初生嬰兒

會員編號 88300
精華 0
積分 634
帖子 32
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6764
狀態 離線
十卜十卜......我好憎個個劉日昇呀,成日扮晒野......

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...