加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]
載入中 ...
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6711
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
之後會點牙...??

牙柔同牙昇會點牙..???

好想睇牙...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
I-See幣 24780 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-11-12
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
跟住柔就同x食野喇

柔:你叫咩名呀
x:余文傑囉.你呢
柔:關你咩事∼==
傑:哦!好名好名
柔:妖∼收皮喇
傑:係你就係你喇.咁多野講.嘈嘈嘈!食你個飯喇關你咩事∼
柔:妖.我唔係叫關你咩事.係叫向之柔!
傑:超”係你自己頭先玩野姐.,..
柔:好串咀bo你”
傑:唔敢唔敢....豈敢串柔姐你呢?!
柔:收皮喇你∼
傑:係既係既.柔姐∼

佢地就不停食食食食食∼直到昇返左黎

昇:柔柔柔柔柔柔>3<
柔:柔你老味呀∼仆kai仔.
昇:唔好咁喇
柔:妖∼唔理你.飲水
昇:你朋友呀?!(指住傑)
柔:係呀.吹漲哇?∼(飲住水講)
傑:我係佢條仔呀!
柔:咪傻喇你∼牙昇,口岩先澄係你隔離架∼佢係邊呀.搵佢喇

柔啤住傑.

昇:唔得閒搵佢住.柔∼話我知佢講真定講假既~∼(個樣同把聲超搞野)

柔:buuu*(一野噴哂d水係昇塊面到)!冇事丫嗎.哈哈∼你講野把聲超搞野,不過你e家個樣仲搞野∼
昇:魚!蝦人既!睇我幾有型!?成面都係你既口水丫><正!
柔:食屎大架∼?!鍾意飲人口水尾.乞衣仔∼

澄一野跑過黎.用自己隻手幫昇抹走d水.
 但昇全程冇望過澄.只係望住柔.

柔:丫也∼唔阻住你地恩愛了∼(q住牙傑)傑,我地走
傑:打排球丫
柔:好wor,,我強項.!

柔就同傑閃左∼

昇:唔好意思呀∼牙澄.我唔會鍾意你架喇.死左條心吧喇!
澄:唔緊要...我走先

澄一野衝去更衣室到喊...而呢段過程(由昇返黎開始)...全程比1個人睇到.

更衣室入面*

澄:點解wo,,佢以前話過無論幾耐之後都會鍾意我架!為左個個八婆柔而唔要我?!佢咁樣衰...!(澄明顯唔係講事實∼事實係佢樣衰過柔的)

澄喊完...出返去更衣室...有個人阻住澄.唔比佢行.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6889
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
係邊個WA..........

十卜UUUUU

快D PO

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
I-See幣 13637 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊 2005-8-20
註冊天數 6885
狀態 離線
  只顯示 Crazyan 的帖子
邊個左住佢...好緊張也>v<”

頂部
~渣嘉~
初生嬰兒

會員編號 73480
精華 0
積分 1238
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 27805 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-17
註冊天數 6795
狀態 離線
  只顯示 ~渣嘉~ 的帖子
幾好睇呀!!
不過我覺得有d誇張...

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
x:喂
澄:唔該借借∼
x:借乜x野丫.過黎.我有野同你講
澄:哦...

x就同澄講左一大堆野...

x:我叫方雪琳呀!3a班既方雪琳.祝你搶返條仔喇∼而我就可以...卡卡.係咁先.bibi
澄:ok,,

上到課室...

澄勁大力咁撞牙柔...牙柔武功強勁.所以冇比撞到∼不過都幾痛

柔:diu*你發雞盲架你?!
澄:sorry!
柔:sorry大哂架?!家下你撞到我wor,,小姐.你估唔痛架咩...

昇見到柔話澄,就走左過黎.
 澄即刻熊抱牙昇∼扮喊

澄:嗚...對唔住呀∼柔!(強逼自己的眼淚出來中)
柔:好地地喊乜呀你.無奈囉∼你自己撞埋黎,又係到喊.喊都我喊先喇∼幾時到你呀.仆kai
昇:唔好咁講佢喇∼澄...乜事呀?!
澄:頭先柔佢撞埋黎...不過反而我冇事...佢就有事...嗚嗚...sorry
昇:柔你就唔口岩喇∼撞埋人地到仲咁惡話人(扮女仔聲)
柔:diu*冇心情同你玩.家下明明佢撞我架.成班都見到喇!係咪先
同學a:係wor,,我真係見到明明澄撞埋黎先
同學b:我都係...
澄:昇呀∼嗚嗚嗚.佢地唔信我.仲屈我...我知你係特首個女...
同學c:咩呀∼我地真係見到你撞埋去架囉.仲扮哂野
柔:特首個女就大哂架喇?!如果真係咁我就唔會係呢間野讀喇∼你腦有問題架?!定你前世係豬呀∼賤人!(勁惡)
昇:好喇wor!柔你唔準再咁惡鬧佢呀下!人地好慘架喇...!仲係到鬧.估唔到你個心咁黑架囉(勁大聲)
柔:估唔到你都發雞盲架囉.∼家下我係你條女定佢呀?!幫佢唔幫我!
昇:我幫理不幫親姐∼
柔:好一句幫理不幫親呀下∼明明我口岩.你話我錯.呢d咪事非不分囉∼算我睇錯你喇!一句到尾,你信唔信我?!
昇:唔信...
柔:好!!!!你地慢慢喇∼唔阻你地喇(隻眼有水)
之後柔就衝左落1樓.撞到個人∼

柔:diu*又撞親.好痛呀...
x:冇事丫嗎∼?
柔:冇事就假喇!比人撞第3次喇∼
x:對唔住呀...
柔:我...嗚嗚嗚..(忍住既眼淚...係呢個moment...爆左!而且佢見到x個樣好純∼)
    柔唔知點解攬住個個人喊...
x:唔好喊喇∼喊完唔令女架mA*你要知道...你接近豬扒個程度架喇
柔:咬也.我不嬲都豬扒架喇.你今時今日先知.太out喇.係wor,,你咁細粒!你係咪幼稚園黎架-3-?
x:傻喇你∼我f.1喇.!我”咩”你去e”了”室喇
柔:哇.我怕我生命有危險.因為我大隻過你同大過個你
x:你係咪form6架
柔:我睇落似咩-3-
x:唔似∼似80歲到喇.
柔:你個死仔丫!(追住佢黎打)
x:xdddd""
柔:丫也!好痛丫(咬”柴)
x:下!咁大件事?!
柔:至衰都係你喇∼衰仔!
x:diu*我先唔做你個仔呀!(fu"呀柔係張”木登”到坐)
柔:超∼唔做咪唔做囉.好想你做咩家下.
x:我想做你條仔多dddd"
柔:好哇!!
x:真架?!
柔:假架?!>3<
x:xdd"講咁耐你都仲未知我叫咩名wor,,禾叫林建鋒丫!
柔:哈哈...個名好搞野.你知唔知我叫乜名∼
鋒:緊係知喇.成日都見到你上台拎獎既.
柔:就夠鐘.快d”fu"我落去e”了”室喇.
鋒:得喇.咁多野講架∼
柔:口靚仔∼串咀?!
鋒:係哇∼點呀∼卡卡

昇就同浩係操場...點解呢?!因為佢想訴苦囉.

昇:@@$@*)$*@)$#0(事情既經過)
浩:屎蠢.我讓柔比你.你竟然...咁對佢..食lun屎喇你.你好屎蠢呀
係人都睇得出個個乜乜澄扮野架喇...佢鍾意你丫嗎
昇:你又知佢鍾意我既@@!
浩:明眼人都睇得出啦,,發姣發到出哂面喇佢...
昇:下?=.=
浩:話你屎蠢就真係屎蠢...!你睇個邊∼柔同一個男仔一齊wor,,
昇:肯定個個乜乜傑喇...
 但昇一望...
昇:咦!點解佢忽然間變得好似個小朋友咁既.得意咁多同令仔左咁多==
 昇就跑左過去
昇:你乜料丫.攬住我條女
柔:你一定kid左定喇∼家下佢係我條仔呀.你都唔信我...我唔要你喇!你去搵你個牙澄喇(讀牙澄既時候把聲好似發姣咁)
昇:點解呀點解呀點解呀...(捉住柔係咁fing*)
柔:shit,,好痛呀.仆kai,,鋒快d fu我去e”了”室...唔想見到佢
鋒:哦=.=
柔同鋒入左去e了室..

鋒:講真...你同我一齊係咪用我黎激你條仔架,,
柔:第1,,佢唔係我條仔喇,,第2,,我唔需要激佢,,因為同你一齊既時候好舒服同埋你好好玩>3<
之後柔一啖咀埋去喇,,
鋒:我好鍾意你呀,,(一野攬住柔)
柔:金魚佬,,做乜抽我水,,索我油呀,,
鋒:你係禾條女ma*唔索你索邊個姐
柔:妖∼唔玩喇,你返課室喇
鋒:好喇...bye*

鋒走左.就有人入左黎喇

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6835
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
邊個入左黎牙!??
好好睇牙><""
十卜十卜...

頂部
閃閃
初生嬰兒

會員編號 124496
精華 0
積分 395
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11015 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-19
註冊天數 6701
狀態 離線
  只顯示 閃閃 的帖子
GOODGOODGOOD好好睇呀

頂部
100/100純天使
初生嬰兒

會員編號 88300
精華 0
積分 634
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11053 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-18
註冊天數 6764
狀態 離線
十卜十卜,,,,快d作啦~~~~

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
呵呵-0-佢係乜水呢

就係澄喇...而昇本來都想入去...但見到澄...於是打開左少少個窗係到偷聽同偷睇

入面既情景*

柔:你做乜入黎喇...”囉”境定贈”興”
澄:冇...看下你是不是傷心死了...(普通話)
柔:diU*唔歡受你呀∼”扯”呀
澄:唔駛趕我走...我知你好傷心架喇...話你知..昇係我既.冇人搶走到佢...今日係你既死期
柔:哦...我好驚丫...
 之後柔一腳踢澄個肚...

柔:我真係好驚好驚好驚...丫
 澄慢慢咁起身...行去柔到
澄:柔...我好痛呀...
柔:抵你死...
 澄一手”吉”去柔到...

柔:丫..!!!好痛丫...
澄:呵呵...都話係你死期喇.

昇見到即衝入黎

昇:柔你冇事丫嗎!(衝去柔到)你流好多血丫...關芷澄...我總算睇清你喇...你條八婆.你返大陸喇.!
柔:diu*你e家先知佢衰..遲5遲d丫.蠢材!!
昇:我送你去e院!
柔:你抱我落黎先...
 昇抱左佢落黎..柔慢慢爬出去...
成間房留返澄同昇係到...

柔爬返上去1樓...搵峰...
   佢見到鋒係1c班上緊堂...佢慢慢開左個門...

老師:哇!e位同學你點解咁多血架
柔:廢話少講.快d叫林建峰屎出黎...(用埋佢自己少少既氣黎大叫)
 峰衝左出黎...
峰:你冇事丫嗎...送你去e院
柔:快d喇...我就死得喇...
 峰即刻咩牙柔落地下”接”taxi送佢去e院...

e院*

峰:e生佢冇事丫嗎
e生:好彩佢失血都唔係好多...冇乜事架喇...不過要留院一星期...觀察一下同照顧佢既傷口
峰:咁就好喇
e生:過去辦返d手續先...
峰:好喇

去到個到...

峰:shit*點解d手續要填家人姓名架.點知佢地乜水呀...算...唔填
峰:仆kai,,點解又要填埋地址架...點知佢住邊架==我又唔係佢屋企人...
姑娘:先生請你唔好講粗口...e到係E院...
峰:ok,,Fu*K!!做乜野又要填埋佢幾時出世架==整係知佢係92年出世咋wor==

就係咁仆kai一”倫”之後...終於搞掂d手續...

峰返返去柔間房

柔:峰∼
峰:傻柔...好彩你冇事咋.口岩先我頭幾痛呀...填手續既時候又唔知你屋企人叫乜名.地址又唔知..幾時出世都唔知
柔:梗係喇...我地今日先識針mA*=3=
峰:你條仆kai,,知唔知你好肥--我由1樓咩你到學校門口個段路真係路遙漫漫喇!
柔:做乜爆粗==仲以為你好乖tim
峰:乖你條命呀...哼哼哼
柔:嗚....
峰:做乜冇喇喇喊...
柔:喊你對我好囉...呵呵...
峰:唔...今日過黎搵你個個...你條仔黎架?!
柔:唔...唔好再講佢喇...家下你先係我條仔...
峰:嗯∼我返屋企先...遲d探你喇
柔:好丫...你聽日返學去2b班搵黎芷穎丫.叫佢call我屋企人話佢知我出事丫.同埋係邊個e院不過叫佢唔好講比劉日昇知.(2b同2a都係精英班)
峰:好喇∼bibi

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...