加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]
載入中 ...
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
I-See幣 24780 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-11-12
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
[原創]_Queen^3^'就係我大哂!19集.我係有錢呀!吹哇?!xd""]

呢個故仔都幾假架;我覺得.[改左dd.發現以前講野d文字太火星了]

向之柔*(唔知點解諗到個咁既名= =")

超級有錢女;佢係特首既女.
 全亞洲至好打係佢(皆因佢有錢所以可以學到好功夫)
串咀不特只仲要係令女;所以好多人溝
 成績好好.智商170.
好多野一講就明.

葉梓浩*

令仔1名(爆令仔的=x)陽光feel的
     成績唔係幾好...
ok有錢咁喇∼串咀既人...成日上堂搞搞陣!

劉日昇”
   都係令仔黎既...睇落好寧靜咁囉,,,有浩咁令仔..不過係憂鬱小生型(類似梁朝偉guM`)
不過你同佢熟就知佢係好活潑既人黎架喇.
    打籃球超叻的~_~

張洛珊'
  都幾令女架.心地唔係幾好;不過未至於好衰
幾鍾意發姣.績差到爆燈...全級尾幾名=_=

田嘉希”
 男1個.kaaaaaa∼個樣0k令仔喇.成績都唔錯...
足球叻...

黎芷穎”
  柔既知心fd&bestfd,,有錢既都...樣普普通通喇

[
第一集,,

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

第2集,,

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

第3集

收費單

第4集
  收費單

第5集,,

收費單

第6集
  收費單

第7集
  收費單

第8集

收費單

第9集

收費單

第10集

收費單

第11集

收費單

第12集

收費單

第13集LA

收費單

第14集,,
  收費單

第15集黎NA::

收費單

6集*]]
  收費單

----------------------------------------------------------------------------------------------------

17集

收費單

18集;

收費單

19集;為左你地先作咋~_~本來吾想理個故

收費單

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
第1集,,*

學校

一班友仔係到嘈...

柔:乜事哇
穎:2x班囉...先前我地有個同學得罪左佢ma*家下佢地黎搵佢.唔知會唔會打佢
柔:我去幫拖!
穎:咪搞我
柔:陪我喇∼我打人咁勁,怕乜姐
穎:咁又係∼

柔同穎行左個邊...

雪:哇∼柔,穎.幫手
班友之1...珊

珊:乜你叫游泳呀靚妹...想黎幫拖?睇自己乜料同乜樣喇
柔:第1,你唔知係乜咪亂講∼係我叫柔,佢叫穎(指住穎).駛唔駛講埋邊個柔邊個穎!?第2.全校都公認我係校花喇∼你?
彈開d...第3!我全亞洲打人最勁,我唔知其他洲有冇人勁過我!我整係知你地5個一定勁唔過我囉!
珊:令妹你乜料呀!
柔:總之本小姐有料.你理得我?!(一手扯走牙雪)
柔:咪比我係學校之外見到你.打7你架我
珊:睇下點!

第2日...

學校門口遠少少,珊成班人企係到等柔

牙柔由車落黎,仲有人開門比佢落

柔:咁早既今日...去搵人先

車走左後阿珊班人擋住柔...

柔:乜事哇你...阻q住哂
珊:你琴日得罪左我...所以我係唔會比你係8:30前返到去(8:30..返學時間)
柔:我問你一句.你讓唔讓路?
珊:唔鍾意讓wor..點丫...吹我唔漲bor你
珊:咦!人呢?!
柔:hey!!小妹妹...我係到呀...你見唔見到你e家個樣好好笑呀((坐左係樹上面))
珊:下!乜事乜事!

柔即刻跑入學校...

珊唔知道乜事,,諗住入toliet睇下乜事喇

入到去學校...

perfect:同學你留低(同牙珊講)
珊:乜x事呀你...想媾我呀?!未夠班wor你
perfect:你塊面有粗口呀!我同你去搵訓導主任!

之後珊比人鬧到狗血淋頭...xddd"""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6889
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
好搞笑牙XD””

我第1個十卜你!!!!!

快dpo

頂部
奶粉
嬰兒上路

會員編號 99071
精華 0
積分 523
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-7
註冊天數 6744
狀態 離線
  只顯示 奶粉 的帖子
我第2個十卜你
+油
快d  post la

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-10
註冊天數 6710
狀態 離線
  只顯示 /|!雯bb` 的帖子
好搞笑`好睇牙!!十卜你>@<*
  快d post la~~~~~

頂部
愛粟
高級會員

會員編號 73756
精華 0
積分 2070
帖子 557
威望 0 點
I-See幣 14102 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-18
註冊天數 6794
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 愛粟 的帖子
It so funny!Very Good!

頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6857
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
十卜你,,

幾搞笑WO

頂部
(^-^#)昔”
高級會員

會員編號 70556
精華 0
積分 11244
帖子 762
威望 3 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6801
來自 hihi=.=
狀態 離線
下"搞笑?!=________=

第2集-0-0-0-0-0-0-0-

午飯time****

文:喂,,聽講你鬧我條女黎wor(同柔講)
柔:係又點呀?!
文:你知唔知我乜料呀?
柔:咁你又知唔知我乜料丫
文:唔知啵..兄弟!同我上

柔一腳踢文所謂既兄弟..個個跌係地下

柔:你認為我係乜料丫咁(奸笑)!我全亞洲打人至勁架.你唔係未聽過向之柔e個名下話?!我唔會好似你地咁,持住自己有少少料
黎蝦人...
文:你小心d呀你,,放學
柔:淆你咩-3-呢d咁既招式我唔怕

上堂*

柔:哇-3-巧悶也..傳sms先-3-

sms內容:
穎,,好悶哇我-3-...冇野做呀!
                  柔*

柔部手機震左一下,,,

柔*咪係-3-唔talk喇=0=隔離條死粉腸"格"住哂=.= 穎*

柔:唉-3-好悶...喂!劉日昇,,同我傾下計喇(昇坐佢隔離)
昇:-3-..(望左柔一眼)
柔:我家下好樣衰咩=3=唔彩我
昇:眼訓,,收線
柔:同我傾呀,,唔係你冇好下場架
昇:..............
柔:老師!劉日昇同學訓覺呀!(大叫)
Mrs kING:劉日昇同學做乜訓覺!你同我企起身!
昇:學人玩報串?!
柔:係呀!咁點呀..(r左昇一下)
昇:xd"""""(比柔r到好痕)

放學**

文同珊班人圍住柔*

柔:咩事你地
文:都話叫你小心d架喇,,仲咁大搖大擺..
柔:唔好意思..唔得閒同你癲

跟住柔一腳橫掃千"金"..個個坐係地下

文:咁勁呀?!我唔信我打唔到你!
柔:唔好意思呀,,我管家黎左,,我同你講,,我係特首個女,,我隨時搵個g4都可以隊林你地喇,,根本唔需要我出手,,
勸你都係咪再整我..小心你間屋都冇埋

頂部
(夜/KEIKO/參謀殿;)
吹水新手
白哉SAMA兼OA後援會6918號

會員編號 43474
精華 0
積分 11569
帖子 2810
威望 1 點
I-See幣 22207 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-9-21
註冊天數 6852
狀態 離線
  只顯示 祭 的帖子
好睇牙..十卜..xd

頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6889
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
好好睇牙!!!

十卜∼∼∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...