I-See 論壇 » 短片分享區 » ♥` -密密睇.密密笑大賽;)

2010-7-28 12:03 AM 山卡啦baby`3`
♥` -密密睇.密密笑大賽;)

[color=sandybrown][size=6][b]密密睇.密密笑大賽.
開始接受報名咧喂;)[/b][/size][/color]

[color=purple][size=3][b]首先介紹下咩尼先咧-v-
其實E個系1個短片分享既比賽尼既.
每3個月會搞1次的.
務求做到ISEE會員們密密睇.密密笑XD [/b][/size][/color]

[color=lime][size=4][b][u]報名詳情;;[/u][/b][/size]
[size=2]1. 每人只可以最多報 2 條片
2. 話明短片. E條片最多只可長 5 分鐘
3. 短片不可含有含色情,恐怖,
    暴力,嘔心,粗口,行為不雅,18+等內容
4. 短片無分原創/轉貼. 系youtube上搵到既都得;)
5. PO過既片可以比賽的. 但盡量吾好. 盡量搵d未被留意/新既片!
6. 電台節目(如森美既笑談廣東話)和棟篤笑show(如詹瑞文果種)都吾可以有.[/size][/color]

[color=deepskyblue][size=4][b][u]報名方法;;[/u][/b][/size]
[size=2]1. 可以發短消息PM本人(請切換完整版來瀏覽圖片和連結).
    PM時請交link. 並作1個令名俾佢!
2. 可以MSN本人. [[email protected]][email protected][/email].
    sd條片/俾條link俾我. 並作1個令名俾佢!
3. 如果吾想麻煩. 更可以系E個po入去sell post!;)[/size][/color]

[color=Magenta] [b]♥sell post教學;) [/b][/color]
[color=Black][b]預覽帖子-->highlight條link同條片既名-->甘$果個制[/b][/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[color=Black][b]之後銀碼set幾多都得的!!;)[/b][/color]

[color=red][size=4][b][u]獎項詳情;;[/u][/b][/size]
[b]參加者  -  ISEE幣 x 50 + 積分 x 5  (以表示鼓勵w0w)
第一名  -  ISEE 幣 x 1500 + 積分 x 150 + 勳章 x 1
第二名  -  ISEE 幣 x 1000 + 積分 x 100
第三名  -  ISEE 幣 x  500  + 積分 x 50[/b][/color]

[color=sienna][b][size=3]報名日期;; 7月28日至8月6日
投票日期;; 8月7日至8月14日
公布結果;; 8月15日[/size][/b][/color]

[size=7][color=pink][b]請踴躍參加啊!!;)[/b][/color][/size]

[color=black](p.s. E次系我第1次自己搞既比賽.
有咩做得吾好既.對吾住啊!!/3\
你地亦可以PM我.俾意見我.等我好好改善下XD
謝謝:em46: )[/color]

[[i] 本帖最後由 山卡啦baby`3` 於 2010-10-4 11:59 PM 編輯 [/i]]

2010-7-28 12:12 AM -;小丸子`
勳章!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!`
請問..那短片可不可以在youtube搵的...還是一定要自己拍的...`

2010-7-28 12:13 AM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2010-7-28 12:12 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
勳章!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!`
請問..那短片可不可以在youtube搵的...還是一定要自己拍的...` [/quote]

冇分的. 自己拍又得. 系youtube搵到既都得;)

2010-7-28 12:16 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]山卡啦baby`3`[/i] 於 2010-7-28 12:13 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

冇分的. 自己拍又得. 系youtube搵到既都得;) [/quote]
咁短片可唔可以唱歌/純字幕+聲音架??`

2010-7-28 12:18 AM
唔怕d人搵到相同既片咩?_?

2010-7-28 12:18 AM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2010-7-28 12:16 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁短片可唔可以唱歌/純字幕+聲音架??` [/quote]

冇分性質的.
(當然果d系詳情講明既內容系吾可以有)
只要你覺得到時投票.
會員們一定中意你條片.就可以了;)

2010-7-28 12:35 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]山卡啦baby`3`[/i] 於 2010-7-28 12:18 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

冇分性質的.
(當然果d系詳情講明既內容系吾可以有)
只要你覺得到時投票.
會員們一定中意你條片.就可以了;) [/quote]
咁婉壇主大人個ques呢..我都想知啊因為`

另外 如果我用番之前係到p0過d片比唔比架

2010-7-28 12:41 AM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2010-7-28 12:35 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁婉壇主大人個ques呢..我都想知啊因為`

另外 如果我用番之前係到p0過d片比唔比架 [/quote]

用po過既片尼比賽.
都冇問題. 不過我搞E個比賽.
都系想會員們睇到d新既好笑片.
當然.po過既冇問題. 但盡量吾好;)

[[i] 本帖最後由 山卡啦baby`3` 於 2010-8-3 05:13 PM 編輯 [/i]]

2010-7-28 12:44 AM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]婉[/i] 於 2010-7-28 12:18 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔怕d人搵到相同既片咩?_? [/quote]

哦我見到你個問題咧!!!!
如果d人報既系相同既片.
我會用"先到先得"既形式0.0

2010-7-28 12:50 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]山卡啦baby`3`[/i] 於 2010-7-28 12:41 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你系指搞手參吾參加得!?
我吾會參加的-v-
至於用po過既片尼比賽.
都冇問題. 不過我搞E個比賽.
都系想會員們睇到d新既好笑片.
當然.po過既冇問題. 但盡量吾好;) [/quote]
0k!!!!!!我係fb見到好多 我搵到喇xp!!`

2010-7-28 12:57 AM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2010-7-28 12:50 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

0k!!!!!!我係fb見到好多 我搵到喇xp!!` [/quote]

記住每人只可以報2條片架咋;)

2010-7-28 01:07 AM -;小丸子`
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2010-7-28 11:58 AM 茶果jajii
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 山卡啦baby`3` 於 2010-7-28 09:28 PM 編輯 [/i]]

2010-7-28 11:59 AM 茶果jajii
sell post唔識用= =

2010-7-28 12:02 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]茶果[/i] 於 2010-7-28 11:59 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
sell post唔識用= = [/quote]

我幫你咧甘0.0

2010-7-28 12:03 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]茶果[/i] 於 2010-7-28 11:59 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
sell post唔識用= = [/quote]

吾一定要sell post架-v-
PM我又得.msn我都得架;)

2010-7-28 12:04 PM 茶果jajii
多謝你((感動ING~~~

2010-7-28 12:04 PM 山卡啦baby`3`
果果你俾番果2條片既名俾yandy.佢幫你改番咧.
吾好吾開心咧;)

2010-7-28 12:04 PM SECRET``
[quote]原帖由 [i]茶果[/i] 於 2010-7-28 12:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
多謝你((感動ING~~~ [/quote]
其實我已經整左=0=

2010-7-28 12:06 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]`Y`Second`[/i] 於 2010-7-28 12:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

其實我已經整左=0= [/quote]

你快d問果果拎番果2條片個名先咧0.0

頁: [1] 2 3 4 5