I-See 論壇 » 女孩專區 » 太難搵啦,好男人......

2010-6-30 07:20 PM ChSan1116
太難搵啦,好男人......

補返個HI~
我叫晴,先前貼咗兩遍自己幾鍾意嘅文章,
希望各位姊妹有所得著.

...
...
唔知係咪我當黑,單身咗成兩年,都搵唔到個男友......
已經唔介意對佢有無feel,又唔介意佢有無錢,靚唔靚仔...
只係想佢曉關心我,尊重我.好似都好難搵咁!!
溝我人唔係無......但一係為嗰味,一係就成個小朋友咁要我照顧返佢轉頭......
堅持謹慎小心難道是錯??

2010-7-2 04:33 PM -;小丸子`
你兩年算得係咩丫,我單身左15年喇!!xp`
小心緊係岩架啦 好過你亂咁同人拍拖最後自己後悔`
而且又可以避免同時hurt到兩個人既可能性`
唔須要太在意依d野, 自然而然就0k,遇到真係中意戈個先拍拖啦;)`

2010-7-2 04:54 PM ++戀++
不要驚動愛情;]
順其自然吧..

2010-7-2 05:04 PM 小山=]
單身兩年可能真係會覺得好孤單;
但都未層吾係一件壞事;
就算係啲兩年黎你真係有好多人溝,發生過好多段感情-
但到最後既結果都係甘既話,可能只會令你吾敢再拍拖
因為始終比人傷過甘多次,如果係我一定再冇信心拍拖 l0r-
拍拖為咩?!
就係想搵個可以依靠既男人.
拍甘多次拖為咩?!
因為你仲未搵到一個岩既男人.
堅持謹慎係岩既,始終你搵既個個人係關系到一生幸福
我覺得有無feel好重要,因為就算個男人幾有錢,幾靚仔,你對幾好都好啦;
你同佢無feel既,同佢一齊都係吾會開心,甘何必呢
真係愛你既人一定會出現,只不過係時間既問題姐

[[i] 本帖最後由 小山=] 於 2010-7-2 05:07 PM 編輯 [/i]]

2010-7-2 05:05 PM 細CAN
如果你唔係30幾40~
你急理做咩?
想快D搵到男朋友唔係張自己既要求變到愈理愈小
反而係張自己變到愈理愈令同愈來愈好!
到時就真係煩到你唔想拍拖喇
加上如果你E加只係番學~想問你可以識得幾多人
等你第時大個出理做野
就自自然然多好多男仔比你識架喇~
愛情哩D野真係唔急得架~
有就係有!無就係無!
就算比你搵到又點~你唔愛佢都係無用~
愛情唔係為左拍拖!拍拖都唔係為左開心!
最重要既係你自己呀!
如果你是是但但咁搵番個~
點解唔等下呢!直到你最愛既出現~
咁先叫做愛呀~
愛情係要等架!

2010-7-5 08:05 PM 夢露
想愛情唔係唔好...
不過愛情係唔可強求的....
當愛情要來就要來
避都冇得避...
有時候, 冇都係好事...
冇愛情ge煩惱唔係仲好咩?
專注宜家仲重要過愛情的事啦~^^

頁: [1]
查看完整版本: 太難搵啦,好男人......