I-See 論壇 » 女孩專區 » 令人討厭的我

2010-1-3 04:18 PM noel0707
令人討厭的我

我係學校極令男仔討厭
因為我又肥又醜又態度差

F.1個年我成日好大力咁打人`我諗住玩姐
點知佢地唔係咁諗,,我仲變本加厲TIM
由於F.1直升F.2,,所以我又同佢地一班
旅行日既問題再加上我脾氣既問題
佢地終於忍唔住杯我
當時我真係好唔開心
最後我開始改,,亦因有差唔多幾個月冇同佢地傾過
所以我地又好番
但係學期尾因為FASHION SHOW既事又吵左(但係佢地話冇杯我囉,,但我當時既感覺係佢地杯緊我
不過我地好快就冇野

F.3個年係我最開心個年
因為D男仔唔係好討厭我`D FD又唔會杯我
所以我最開心就係呢一年

而家我F.4,,
同左F.1一班既某D男仔一班
有D係勁憎我`佢地同同班佢地好FD既男仔講我唔好既野
搞到我本身唔係好識個D男仔都唔敢同我玩
我盡量避開佢地`但係22個裹面有一半或以上都係佢地個邊
F.4-F.6都係都一班嫁
我而家都唔知點算好T^T 

[[i] 本帖最後由 noel0707 於 2010-1-3 04:20 PM 編輯 [/i]]

2010-1-3 06:22 PM 玲b`
我只可以同你講 ``你一定要澄清 ;; 吾好避開佢地
吾可以再比佢地咁話你 ;;
事關我係學校都不受歡迎 ; ;
因為佢地話我好COOL `成日都吾講野 ;; 吾合群
有一日佢地又係到話我點點點 ;; 我忍吾住 `就勁大聲咁同佢地講
就係因為你地成日講係到講是講非 `所以我覺得你地好八掛 `好黑人憎
所以吾中意同你地玩 ;; 咁樣 `之後有幾個同學都同我講s0r `
但係我吾知咁既方法岩吾岩你 `因為話哂我地既年齡吾同 ;;
思想都未必一樣 ``所以你都吾好咁吾開心``
勇敢D去面對 ;; 一定有解決既方法既
加油吧!!我支持你牙

2010-1-3 06:29 PM 厭世.仙女
其實如果你知道問題係出係自己ge性格度
咁咪改改佢囉
只要做好左自己
咁就唔怕人地講啦~

不過你戈班男生都算經典
好少男生會圍埋講一個女仔是非ga ma
仲要齊齊玩針對...-口-
幼稚...

2010-1-3 09:49 PM noel0707
[quote]原帖由 [i]玲b`[/i] 於 3/1/2010 18:22 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我只可以同你講 ``你一定要澄清 ;; 吾好避開佢地
吾可以再比佢地咁話你 ;;
事關我係學校都不受歡迎 ; ;
因為佢地話我好COOL `成日都吾講野 ;; 吾合群
有一日佢地又係到話我點點點 ;; 我忍吾住 `就勁大聲咁 ... [/quote]
老實講我咁同佢地講佢地唔會聽之餘仲會更憎我

[quote]原帖由 [i]厭世.仙女[/i] 於 3/1/2010 18:29 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實如果你知道問題係出係自己ge性格度
咁咪改改佢囉
只要做好左自己
咁就唔怕人地講啦~

不過你戈班男生都算經典
好少男生會圍埋講一個女仔是非ga ma
仲要齊齊玩針對...-口-
幼稚... [/quote]
佢地又唔係成日講我既
佢地只係一時時先講

2010-1-3 10:09 PM -;小丸子`
既然佢地都已經係咁憎你`咁點解你仲要怕佢地?`
雖然你係f.1戈時打人,蝦人係唔岩`但只要你同佢地講你肯改,,`
佢地一定會同番你玩既`即使d男仔唔理你,覺得你衰`
但你唔好唔開心,,因為仲有女仔戈邊架嘛`試下同d女仔做fd都唔錯架!`
你逃避既話,d男仔只會愈黎愈過份,甚至仲可能會愈唱愈衰`
生得肥,生得樣衰唔係過錯`有邊個未樣衰過?`
令唔令女k實係關自己事,只要你有自信,積極d去做好每一樣野`冇人會夠膽話你`
相反,如果你選擇放棄自己,只會令佢地可以有更多關於你既話題`
你自己都知,仲有3年要同佢地同班,3年,話長唔長,話短唔短`
想依3年過得快樂既話,就睇你現家肯唔肯去踏出第一步`
講完之後都唔好怕,,反正你仲有屋企人,,就算冇,都仲有我地嘛;)`
加油喔!`努力比做比佢地睇!!話比佢地知,你已經知錯!你已經唔係戈種人!!`
比d自信自己吧;)`

[[i] 本帖最後由 霜 於 2010-1-3 10:10 PM 編輯 [/i]]

2010-3-28 10:36 AM 晴囝
你吾洗甘b0
甘你同番佢地講係玩下lo
你應該主動搵佢地傾計
搵d知己同你傾下可能有幫助呢

2010-7-2 03:31 AM 夢露
我都有試過你宜家呢個狀況,
有時候你會覺得佢地憎你
不過只要主動d同佢地講就會發現唔同左
可能唔可以立刻有效
不過唔駛咁介意, 你可以同其他班做朋友ga ma
如果你真係想解決呢個問題的話
你主動d去講啦or成日搵佢地玩....
我覺得有效, 唔知你有冇用呢

頁: [1]
查看完整版本: 令人討厭的我