I-See 論壇 » 會員中心 » 論壇意見,投訴及回報區 » (過期問題,不受處理)

2009-12-30 01:40 AM corrinechan
(過期問題,不受處理)

我想問下可唔可以刪除尼篇文?
因為我覺得個作者好似寫緊我咁,
人物性格,星座都1樣..
而我又唔知佢係邊個...
因為隔左咁耐,
我係唔知點做既情況下先會要求壇主刪文..
希望壇主你會刪啦>_<
或者將佢較到好高等級先見到.
因為我真係驚比人見到,,thz

2009-12-30 12:33 PM
甘好多故事既人物性格都係差唔多
唔可以因為貴會員一句話"似自己"就刪左佢嫁嘛
我就覺得"如有雷同, 實屬巧合"
仲有就係, 哩個POST都已經係三年前發表既,
甘其實宜家都已經冇乜會員會去翻睇,
甘貴會員何解仲要甘介懷呢?

2009-12-30 09:16 PM corrinechan
貴壇主您非本人又點否定呢?
基於私人理由無謂提及太多
總之100%肯定係本人
該post並無列明"如有雷同, 實屬巧合"
既然壇主都表示個post已經係3年前,
何況又無人留意 又點會有人介懷呢?
又何必介意簡單click一個鍵delete呢?
貴壇主有無保障會員的個人名聲呢?
或者可以加句如有雷同, 實屬巧合
或拜托更改一下名或資料
或請壇主可供貼文者的聯絡方法

請務必del post或更改
免搞大事情
望壇主見諒
請壇主幫忙!!

2009-12-30 09:57 PM 19.
你開頭又話
[color=Black]因為我覺得個作者[b]好似[/b]寫緊我咁,
人物性格,星座都1樣..[/color]

依加又話
[color=Black]總之[b]100%[/b]肯定係本人[/color]
是否矛盾-_-?

而且除左你所講既 人物性格,星座
仲有咩可以証明該故事的主角是你呢?

最多只可以找回作者 加返句"如有雷同, 實屬巧合"
希望會員明白=)

2009-12-31 12:11 AM corrinechan
如果好似&100%肯定比您誤會,實在抱歉
但我既意思一樣係指本人
我覺得[color=red]人物性格, 星座, [size=5]"全名",[/size][/color]
以及[color=red]其他角色既資料係現實人物中扭曲而成[/color].
已經有足夠證明
但因為[color=red]本人私隱問題,無須向版主您表示身份[/color],
如果有需要,係咪有需要出示身份證呢?

而且重點係本人請求del post,
[color=red][size=5]請問有幾難同有咩問題呢?[/size][/color]
版主您都未有實際行動,
或者可以提供[size=5][color=red]貼文者既聯絡資料[/color][/size],
以示尊重. 煩請盡快

如果您係本人,
好似有人[size=5][color=red]用全名黎向全世界"唱衰"您[/color][/size],
[color=red][size=5]舉例我即作同名同姓, 同星座, 一樣既人物性格etc.
您又會點呢?!100%一樣你認為"如有雷同 實屬巧合"[/size][/color]
您會向陌生人證明?!點證明呢??!!!
希望版主可以幫忙, 以保名聲

[[i] 本帖最後由 corrinechan 於 2009-12-31 12:42 AM 編輯 [/i]]

2010-1-2 08:29 PM -;小丸子`
呃..依位小姐請您冷靜一點`雖然我作為其中一個管理層,,都覺得有小小同情您`
但係上面兩位都講得好有道理`人既想像力係好大架,唔一定同名同姓同性格同星座就係講緊您`
delete左佢又未免會對該作者不公平`
所以我覺得最多都係係得到該作者既同意後較高個權限/+句「如有雷同, 實屬巧合」`
並未有必要要delete左佢既故事`

頁: [1]
查看完整版本: (過期問題,不受處理)