I-See 論壇 » 女孩專區 » -;廢話`

2009-10-17 02:25 PM -;小丸子`
-;廢話`

[color=plum]大大小小的朋友你們好`[/color]
[color=#dda0dd]別問我為什麼要用書面語`[/color]
[color=#dda0dd]其實我也不知道,跟隨心走就好`[/color]
[color=#dda0dd][/color]
[color=lightblue]最近都有點呆......`[/color]
[color=#add8e6]總覺得有點事情要發生了`[/color]
[color=#add8e6]可是又不知道是好還是壞的`[/color]
[color=#add8e6][/color]
[color=pink]公主房最新好像熱鬧了不少`[/color]
[color=#ffc0cb]雖然還是比不上吹水區/自貼區`[/color]
[color=#ffc0cb]有件事倒是讓我挺膽心的`[/color]
[color=#ffc0cb]說是公主區 怎麼都是男孩子來說話,留cm..`[/color]
[color=#ffc0cb]吶 我不是在說 不想男孩子來`[/color]
[color=#ffc0cb]只是現在這樣好像有點奇怪`[/color]
[color=#ffc0cb]而且發的帖有好多我都不太明白`[/color]
[color=#ffc0cb]看彈劾女孩子的帖看多了`[/color]
[color=#ffc0cb]覺得有點憤怒 可是又不想發火`[/color]
[color=#ffc0cb]只好收在心底深處`[/color]
[color=#ffc0cb][/color]
[color=wheat]來這裡的會員多了幾個`[/color]
[color=#f5deb3]已經能讓我開心幾天了`[/color]
[color=#f5deb3]最記得而且又常來的會員`[/color]
[color=#f5deb3]就是悲哀的淵了`[/color][color=#f5deb3]`[/color]
[color=#f5deb3]悲哀的淵不知道有沒有講錯`[/color]
[color=#f5deb3]阿! 還有小錯`[/color]
[color=#f5deb3]2個都是男孩子...`[/color]
[color=#f5deb3]小錯好像不常來 可能是我覺得他的名字很好記吧`[/color]
[color=#f5deb3]不由自主地就記起他來了`[/color]
[color=#f5deb3][/color]
[color=lightblue]天天開電腦 第一個要來的就是公主版`[/color]
[color=#add8e6]看看有沒有新的帖子出來呢`[/color]
[color=#add8e6]我覺得我現在好像一個母親`[/color]
[color=#add8e6]每天記掛著孩子的成績`[/color]
[color=#add8e6]就像是看到孩子平時只得60分 今天卻有100分那般會開心場得落淚`[/color]
[color=#add8e6]我是沒有那裡誇張拉 可是心情卻像以上說的那樣`[/color]
[color=plum]anyway 還是謝謝各位來看我廢話唷;)`[/color]

[[i] 本帖最後由 °×婉兒 於 2009-10-17 11:36 PM 編輯 [/i]]

2009-10-17 05:07 PM 〝小錯┘
哈.有我大名XD
即刻出沒=]]
支持支持"

2009-10-17 05:17 PM 自戀帥哥`
:em03:加油啦阿妹

2009-10-17 06:52 PM 悲苦的淵
我只係見到公主兩隻字好感慨姐∼
正如你見到港女兩隻字好憤怒咁∼

我又唔係講你∼唔好咁嬲啦∼

新版係要比多D心機,多D回覆‵慢慢就會多D人黎∼
再係你簽名檔加上個版條LINK,可以再快D∼

我知我講既野好國際/宏觀,得閒我會係王子房講下D 8婆野∼∼
前題係你得閒先覆啦‵

2009-10-17 07:03 PM 悲苦的淵
其實公主房王子房,搞到好似開POST既人都自認係公主王子咁,
好自大下‵

大家都知係網絡世界,大家都要謙虛自卑,自大既人係比人串死嘛∼

2009-10-17 11:13 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]悲苦的淵[/i] 於 2009-10-17 07:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實公主房王子房,搞到好似開POST既人都自認係公主王子咁,
好自大下‵

大家都知係網絡世界,大家都要謙虛自卑,自大既人係比人串死嘛∼ [/quote]
點會呢..正如我做呢到版主,咁我都唔係公主na`

2009-10-17 11:14 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]自戀帥哥`[/i] 於 2009-10-17 05:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
:em03:加油啦阿妹 [/quote]
晞晞哥哥如果多d黎既話就好喇`

2009-10-17 11:15 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]〝小錯┘[/i] 於 2009-10-17 05:07 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哈.有我大名XD
即刻出沒=]]
支持支持" [/quote]
你邊到即刻出現..隔咁多個中先留cm..`

2009-10-17 11:34 PM DoubleFifi:D.
其實我系因為唔知呢個poz系要做咩;
so;唔系成日黎呢到:em03:

2009-10-17 11:36 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]`yin;)[/i] 於 2009-10-17 11:34 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實我系因為唔知呢個poz系要做咩;
so;唔系成日黎呢到:em03: [/quote]
唔緊要;)即使係咁你都係黎左`多謝你既支持;)`

2009-10-18 02:04 AM 自戀帥哥`
[quote]原帖由 [i]°×婉兒[/i] 於 2009-10-17 11:14 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

晞晞哥哥如果多d黎既話就好喇` [/quote]
:em03: 如果你想就梗係得喇
不過哥哥冇戀愛煩惱可以分享喇XD

2009-10-18 08:40 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]自戀帥哥`[/i] 於 2009-10-18 02:04 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

:em03: 如果你想就梗係得喇
不過哥哥冇戀愛煩惱可以分享喇XD [/quote]
你拍過拖未咧`

2009-10-19 04:49 PM 〝小錯┘
[quote]原帖由 [i]°×婉兒[/i] 於 2008/12/12 11:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你邊到即刻出現..隔咁多個中先留cm..` [/quote]

電腦上載得慢咋XDD

2009-10-19 05:47 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]〝小錯┘[/i] 於 2009-10-19 04:49 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

電腦上載得慢咋XDD [/quote]
~_~你用緊咩機?老爺機?`

2009-10-21 10:59 PM 〝小錯┘
[quote]原帖由 [i]°×婉兒[/i] 於 2008/12/12 05:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

~_~你用緊咩機?老爺機?` [/quote]

仲慢過56k.連電話線都不如-3-!

2009-10-22 07:47 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]〝小錯┘[/i] 於 2009-10-21 10:59 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

仲慢過56k.連電話線都不如-3-! [/quote]
咁犀利?快d話比我知係邊間公司既!`

2009-10-22 08:47 PM aR欣ㄨ
永遠sUp戀戀:sWh98W1: :)`

2009-10-23 06:11 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]aR欣ㄨ[/i] 於 2009-10-22 08:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
永遠sUp戀戀:sWh98W1: :)` [/quote]
akina*v*..可惜我太過自大..`

2009-10-28 06:03 AM 店小二~
你講廢話,
我回廢CM~

2009-10-28 12:55 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]店小二~[/i] 於 2009-10-28 06:03 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你講廢話,
我回廢CM~ [/quote]
你個cm咁廢,咁我係唔係可以del左佢*v*?`

頁: [1] 2
查看完整版本: -;廢話`