I-See 論壇 » [ MORNING MUSUME ( хみЯ⑦ヲ娘 ) 區 ] » 早安37TH「ペッパー警部」PV試看

2008-9-13 11:05 AM Kathy..
早安37TH「ペッパー警部」PV試看

[attach]346499[/attach]

[color=darkorchid]先放幅圖CAP圖俾大家睇睇XD[/color]
[color=darkorchid]係高光黎的:p
[/color][color=darkorchid]我覺得同之前既歌路都好唔同.[/color]
[color=darkorchid]同36TH 有少少少少似.[/color]
[color=darkorchid]不過今次唱歌平均好多.出鏡個個都好平均..[/color]
[color=darkorchid]今次主唱既我就聽得唔係好清楚"||[/color]
[color=darkorchid]不過鏡頭黎講.田中係中心多[/color]
[color=darkorchid]到過渡果PART就係小愛[/color]
[color=#9932cc][/color]
[color=#9932cc]整體黎講我覺得不過不失都幾好吧XDDDD[/color]

[b][color=#808000]DOHHH UP VER :[/color][/b]請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[b][color=olive]YOUTUBE:[/color][color=#305696] [/color][/b]請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[u][b][color=darkslategray]你地覺得呢??:em37: [/color][/b][/u]
[b][u][color=#2f4f4f][/color][/u][/b]
[b][u][color=olive]CAP圖:[/color][/u][/b]
[b][u][color=#808000][attach]346497[/attach][attach]346498[/attach][/color][/u][/b]
[attach]346500[/attach][attach]346501[/attach]
[b][u][color=#808000][/color][/u][/b]
[color=#808000][/color]
[color=#808000][/color]

[[i] 本帖最後由 Kathy.. 於 2008-9-13 11:20 AM 編輯 [/i]]

2008-9-13 11:38 AM RI
我覺得首歌暫時聽都ok..
唔係幾算好聽
造型都唔錯..玩綠色
鏡頭方面好過36th..
個個人既樣都見哂
得獨唱係田中..佢又唱得好好^^

2008-9-13 03:16 PM Miyaki。
Wow !! 這次很快看到了呢 ~
歌曲就不評喇 .. 反正只是翻唱 =W-

終於知道分唱了 ~
之前淨係聽歌完全分唔到 =V-"
今次分唱好得呀 .. 有好多唔好既組合 ..
請讓我私心一下 .. 小龜的部分很捧喔 ~ (笑)
不論是跟光井 .. 琳琳還是小兔 ~ 也超喜歡呀 (心)
之後還有愛跟兔 等等 .. 這次的 2 人組大多的相容性也很捧喔 *

舞蹈方面 .. 大多也沿用返 PINK LADY 的 ..
總覺得這麼多人跳 .. 再加上走位才有看頭 (笑)
走位方面還真不錯喔 ~ 副歌時基本上除左愛豆之外 ..
其他人也有在(田中後)中間的位置出現過 .. 當然小春的出現率高 D (汗)

至於PV .. 開頭的懷舊(?)FEEL真的不錯呢 ~
鏡頭也不再執著終某幾個人太好了 TVT
所以說 .. 個人覺得這個是純琳加入後的 9 人組最好的一個 =]

2008-9-13 08:18 PM 牙帽''
其實我也覺得今次PV不錯. ..XD. ..
比上次平均多了. ...但當然田中小愛也是中心人物. ..
今次小豆跟光井的頭髮不太好看. ..
小愛頭髮長了不少. ..XD. ..
但願今次37TH大賣. ..

2008-9-13 08:33 PM {翼}`
首歌都算好聽,,
今次PV不錯(好過36TH)!!
有好多吾同好既組合,,
THX

2008-9-14 02:35 PM Joyce*Tsz
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2008-9-13 08:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實我也覺得今次PV不錯. ..XD. ..
比上次平均多了. ...但當然田中小愛也是中心人物. ..
今次小豆跟光井的頭髮不太好看. ..
小愛頭髮長了不少. ..XD. ..
但願今次37TH大賣. .. [/quote]
Sayu後面part都是算中心人物xd

頁: [1]