I-See 論壇 » 接龍專區 » [轉]我猜我猜我猜猜猜

2008-3-30 12:02 AM 嘿嘿嘿嘿.
[轉]我猜我猜我猜猜猜

[box=#FFFFFF]玩法:
1.1樓既人估2樓既情況
2.2樓既回答之後再估3樓既情況
例:1樓;;我估下面個個系女(因為無人問所以吾使答
2樓;;錯`我系男
我估樓下鐘意棒棒堂
3樓;;岩`我估.....
如此類推
一定要跟番自己既情況答
而且答完之後一定要講;;我估樓下.....
1定要答岩/對 or 錯/不對
如果人地話我;;我估樓下鐘意棒棒堂
你吾可以答;;我都幾鐘意/我吾鐘意
1定要答岩/對 or 錯/不對
[/box]

明就開始-V-

我估樓下吾鐘意食香口膠

[[i] 本帖最後由 omg. 於 2008-4-10 10:55 PM 編輯 [/i]]

2008-3-30 12:11 AM 宇.
岩!    我估下面果個有一個阿哥- -v

2008-3-30 12:14 AM ★sumyu;D
錯.
我估下面果個係戴眼鏡.

2008-3-30 12:15 AM bobbycute
我不需要眼鏡XD

我估下面唔識用ps

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2008-3-30 12:16 AM 編輯 [/i]]

2008-3-30 12:16 AM 威風琳琳:D
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]錯[/color][/size][/font][/b]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]我估下係4眼的[/color][/size][/font][/b]

2008-3-30 12:18 AM W.
錯.我唔係4眼

我估下係女.

2008-3-30 12:19 AM YAMMI
[quote]原帖由 [i]{-曈`w.t?![/i] 於 2008-3-30 12:18 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

對啦...
我估下面係15歲-,-

2008-3-30 12:20 AM ★sumyu;D
錯錯錯~_~
我估下面果個未訓覺.

2008-3-30 12:37 AM 威風琳琳:D
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]錯..[/color][/size][/font][/b]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]我訓左:s1x77Wz: [/color][/size][/font][/b]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]我估下姓李[/color][/size][/font][/b]

2008-3-30 12:53 AM 嘿嘿嘿嘿.
一定要跟番自己既情況答囉-_-

錯我吾系姓李xd
我估下面無買yes!!

2008-3-30 01:01 AM 威風琳琳:D
[quote]原帖由 [i]omg.[/i] 於 2008-3-30 12:53 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
一定要跟番自己既情況答囉-_-

錯我吾系姓李xd
我估下面無買yes!! [/quote]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]錯   我buy左[/color][/size][/font][/b]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]我估樓下食左飯[/color][/size][/font][/b]

2008-3-30 01:12 AM Ting_婷
錯-3-
我仲未食飯"
下面果個戴眼鏡GE

2008-3-30 01:15 AM YAMMI
[quote]原帖由 [i]Ting_婷[/i] 於 2008-3-30 01:12 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
錯-3-
我仲未食飯"
下面果個戴眼鏡GE [/quote]
冇戴啦!!!

我估下面個個聽過林宥嘉唱歌!

2008-3-30 01:15 AM ★sumyu;D
錯。
樓下你在上網?

2008-3-30 02:11 AM 威風琳琳:D
[quote]原帖由 [i]苗苗苗苗`:D[/i] 於 2008-3-30 01:15 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
錯。
樓下你在上網? [/quote]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]對[/color][/size][/font][/b]
[b][font=華康兒風體W3(P)][size=5][color=#ff00ff]我估下冇msn[/color][/size][/font][/b]

2008-3-30 03:48 AM Ting_婷
錯錯錯錯錯錯錯-3-"
下. 有Xg.

2008-3-30 06:15 AM W.
有 .

我估下like 大嘴巴 - ?

2008-3-30 07:05 AM `WalLlnG=}
錯-_-v
我估下果個係女 -?

2008-3-30 07:09 AM W.
係 .
我估下有BF/GF .

2008-3-30 07:21 AM Ting_婷
錯- -
同上..下有BF/GF .

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [轉]我猜我猜我猜猜猜