I-See 論壇 » 耽美專區 » 請問各位腐女們會怕爸媽知道自己是腐女嗎?

2007-8-28 09:17 PM Remus
請問各位腐女們會怕爸媽知道自己是腐女嗎?

[color=Black][u]我家人應該都接受同性戀的``

不過他們給我對的感覺是中立

沒聽過她說反對

所以就算我所收藏的BL小說內容有H

也很光明正大的擺在書架上^^

------------------------------------------------

上次我哥還說:

小妺

我覺得女女比男男要好看

我:

Orz..

我呆了[/u][/color]

2007-8-28 09:20 PM
我認識的同人女中都是怕父母知的..
我就冇特別收埋D野...-V-
因為我知道我牙媽一定接受吾到..
SO我冇比佢知-V-

2007-8-28 09:27 PM 西瓜仔a_a
`我吾知佢地會咩反應我囉 -_-
`不過刀吾會俾佢地睇到囉.

2007-8-28 09:31 PM KYWAI
我不是和媽媽住,所以我的漫畫跟小說可以毫無防範放在書架,不過有時候妹妹會看到- -”
不過有人在家,我就不可以玩BL GAME了∼-0-
有次我妹妹找到我COSPLAY龍馬跟COS不二的人錫錫的相(借鏡的
她也沒覺得什麼-0-”

我哥說男男比女女好看耶∼

[[i] 本帖最後由 鬼畜攻A_A 於 2007-8-28 09:59 PM 編輯 [/i]]

2007-8-28 09:31 PM kaRh0Ney
[color=#240000]佢地反對我都吾會理佢-v-[/color]

2007-8-29 03:59 PM 小鷳
我也怕被他們知道的,,

因為不知道他們會給什麼反應....

所以那些書藏得了就盡力藏><

2007-8-29 09:29 PM 牙豬
[color=#120000][u]我ma佢以為同性戀就系有AZ....
吾禁俾佢知道*[/u][/color]

2007-8-30 09:14 AM chingky
我家人十分反對= =''我唔比佢地知嫁..我扮得唔似TB姐..扮得似佢就鬧死我嫁拉

2007-8-30 11:47 AM Aiip812
我ma知ga
不過唔冇野
我爸唔知
但係好反對

=.=

2007-9-15 07:48 PM 牙Mint
我覺得我媽媽應該不會接受到..
So都冇諗住比佢地知..
不過我牙哥好似知...
算Na-3-
佢知又吾會點..呵呵

2008-2-12 05:32 PM 喵喵喵
我d屋企人都好反對
so我唔敢比佢地知
但我二家姐知道lo
不過佢就無咩野

2008-2-17 02:30 PM karen3021511
我全家都知道我睇BL~~>V<

2008-9-2 04:48 PM pinkcarmen0502
我發現如果你是女但又不是GL禁你會比較接受BL;相反你是男但又不是BL你會比較接受GL多D。

2009-5-17 02:10 PM carmen0502
我不知佢地會咩反應囉 ,不過也不會俾佢地睇到囉.

2009-6-12 05:56 PM 純朱古力
偶是腐男...
怕我老豆知...
老媽反而沒所謂

2009-7-13 09:28 PM winy
:sFQ90Oy: :sWh98W1: 呵呵~
其實佢地一直都唔知~
因為我收得好好~
不過就算知左...我估佢地都會無咩反應:s2L904l:
其實最令我無奈既係...
有d同我一樣喜愛bl既同學都估唔到我會喜歡上bl~
次次見到佢地好驚訝既表情...
我都唔知講咩先好- -''

2009-7-26 11:37 PM 兔咩子
我唔知牙..他們應該唔介意吧:em04:

頁: [1]