2007-3-14 07:23 PM 20050079
幫升9魔

我可以幫人升9裝,要20卡

我只會幫升魔,你要其他裝就用9魔同人換9裝,一定肯換!

將20用送禮功能送到o0hawk0o(要火魔就送火卡...如此類推)

我解釋下點解20卡:等級1升等級2要1張白卡
          等級2升等級3要1張白卡
          等級3升等級4要1張白卡
          等級4升等級5要2張白卡
          等級5升等級6要2張白卡
          等級6升等級7要4張白卡
          等級7升等級8要4張白卡
          等級8升等級9要4張白卡
          最後1張就係製作費用啦

我其實只係用視窗程式將彩虹視窗化,再用程式修改器修改升級所需白卡數量,
你哋識可以自己升,我只係幫唔識嘅人升!

你哋一定話我昆人,我要昆都唔昆咁小啦,係咪先?
昆咁小卡就連一個4裝都升唔到啦!

我真係幫人ga!

信不信由你,我要講係咁多!

以下有個兩個程式(冇毒),識用就自己整啦!

修改器係下邊

[[i] 本帖最後由 20050079 於 2007-3-18 08:33 AM 編輯 [/i]]

2007-3-14 07:30 PM x黑雨x
骗人的,留下你的联络电话吧,

2007-3-14 07:53 PM -希Jaiii`
昆你就昆啦!!咁多野講

2007-3-14 08:04 PM 20050079
[quote]原帖由 [i]20050079[/i] 於 2007-3-14 07:23 PM 發表
我可以幫人升9裝,要20卡

我只會幫升魔,你要其他裝就用9魔同人換9裝,一定肯換!

將20用送禮功能送到o0hawk0o(要火魔就送火卡...如此類推)

我解釋下點解20卡:等級1升等級2要1張白卡
          ... [/quote]

仲有一個修改程式!

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 20050079 於 2007-3-14 08:05 PM 編輯 [/i]]

2007-3-18 10:10 PM 蜜言
你...想說啥- -"?
我...不太相信...sor..."

頁: [1]
查看完整版本: 幫升9魔