I-See 論壇 » 會員中心 » 論壇意見,投訴及回報區 » (已處理)問題??投訴??

2006-12-10 03:09 PM CHARMAINE晴
(已處理)問題??投訴??

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我係頭像收買區收緊野...

其中會員:文文幫我整一字BAN...但我之前收左...所以我就同佢講...話唔收...

但我係另一個POST...又有個個字BAN...咁O者係點...D字係我諗左泥...我話唔要...佢就改左個名就比其

他人...咁E+我想投訴...因為我唔要O者...無話可以比其他人WO...  @@"""

另一個POST:請切換完整版來瀏覽圖片和連結

圖係附件到...個圖係佢改左個名之後比人的...

[[i] 本帖最後由 權 於 2006-12-23 05:51 PM 編輯 [/i]]

2006-12-10 11:22 PM 牙帽''
未住先. ..噤你話左唔要的MA. ..
噤佢可以FOR 其他人架WOO真係. ..
個BANNER係佢自己整. ..你冇得話佢唔可以比其實人架WOO=

你有冇一早打左話你唔要既BANNER唔可以SALE比其實人先??

2006-12-15 08:16 PM CHARMAINE晴
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2006-12-10 11:22 PM 發表
未住先. ..噤你話左唔要的MA. ..
噤佢可以FOR 其他人架WOO真係. ..
個BANNER係佢自己整. ..你冇得話佢唔可以比其實人架WOO=

你有冇一早打左話你唔要既BANNER唔可以SALE比其實人先?? [/quote]

我無同人講話唔要GE BAN唔可以比其他人...但D字係我諗....

-V-

2006-12-16 11:38 AM 文文
你話個字BAN
收左...5要
你又冇話5可以俾人
所以我就俾人

2006-12-16 03:16 PM CHARMAINE晴
[quote]原帖由 [i]文文[/i] 於 2006-12-16 11:38 AM 發表
你話個字BAN
收左...5要
你又冇話5可以俾人
所以我就俾人 [/quote]

OK...

係我唔好...

SOR...

係我無話比知你唔可以比人...

對唔住...

頁: [1]
查看完整版本: (已處理)問題??投訴??